Anitha Schulman Porslin Anitha Schulman Porslin

Om

Anitha Schulman är kanske mest känd genom sina olika entreprenörsprojekt online men har en gedigen karriär från TV-branschen.
– Jag insåg att jag inte hade skrattat på jobbet på väldigt
länge. Så under min mammaledighet med dottern Penny bestämde jag mig för att satsa på mig själv och mina egna idéer. Jag har under lång tid producerat idéer som andra “fått kredd” för, men nu är det min tur. Jag har alltid arbetat med design i olika former, men aldrig med något så här konkret som en helt egen designserie. 

Anitha Schulman presenterar här sina kreativa alster.
Målsättningen är att göra porslin som alla har råd med samt återinföra det vackert dukade matbordet. Tanken är att köparen själv agerar designer och själv får välja sina färgkombinationer. Alla färger funkar med alla. Men vill man bara använda enfärgat går även det bra. Det går även att kombinera med sitt eget vita vardagsporslin.

– Jag älskar porslin och har tänkt på att detaljmönster i gammalt brittiskt porslin är snarlikt tatueringskonst. Dessutom har jag ställt mig frågan varför det inte finns roligare färger att välja på? Så jag kontaktade min vän Erik Lööf som är en av Sveriges bästa tatuerare och vi jobbade tillsammans fram ett motiv. Jag hatar vitrinskåpen och finporslin. Tallrikarna ska användas inte samla damm. Därför är det viktigt att de funkar med vårt vardagsliv. Dvs i diskmaskin och micro mm. Vilket de gör.

Allt porslin är producerat i Sverige och är restaurangporslin i stengods av högsta kvalitet. Allt porslin tål maskindisk, lätt ungnsvärme och microvågsugn.

Kontakt: 
Press: info@anithaschulman.se

Övrigt: bestallning@anithaschulman.se
Pressbilder kan laddas ner från: press.anithaschulman.se samt från Modin Åkerlind

Företagsuppgifter:
Anitha Schulman Innovation AB
Roslagsgatan 23
113 55 Stockholm
Org.: 556922-0238
BG: 152-0253

Retailers:
royaldesign.se
confidentliving.se
hannasroom.com
tipser.com
no-sir.com

Produkterna är fotograferade av Jocke Lord/ettprojekt.se samt Emma Shevtzoff www.shevtzoff.se

Om du vill ha egna eller andras initialer på kopparna (som gåva eller som ego boost) så ordnar vi det. Personliga initialer kostar 400 kr extra. Oavsett om du väljer 1, 6, 12 eller 20 st koppar. När du håller på att avsluta beställningen så kan du skriva ett meddelande till mig där.

For international custumers please visit http://www.en.anithaschulman.se/

Mejla oss

Returpolicy     Allmänna villkor